Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Винаги едното ми око е там, другото на бензина ))
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

• гледай добре щото не се знае .. аз искам само да кажа че оригиналния никак не е по добър .. даже напротив ела да ми видиш колата как не вдига повече от 60 градуса с "новия" (на 1 година) BEHR като започна да седи отворен на 7-8 мия месец ! Знам още 1 такъв случай на нов само че остана затворен при извънградско каране прави сметка колко са хубави ..
      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
        гледай добре щото не се знае .. аз искам само да кажа че оригиналния никак не е по добър .. даже напротив ела да ми видиш колата как не вдига повече от 60 градуса с "новия" (на 1 година) BEHR като започна да седи отворен на 7-8 мия месец ! Знам още 1 такъв случай на нов само че остана затворен при извънградско каране прави сметка колко са хубави ..
        За съжаление далеч не е един - при мен вече втори се "отваря" след около година употреба... този проблем плаче за кардинално решение.
        sigpic
        Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

• ами незнам вернет не съм ползвал ама като гледам отзивите и за тях нещо не ми вдъхват доверие
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Не знам какво да мисля или да правя. Може би временно решение съм взел, може би дългосрочно. Зависи, на какво съм попаднал. Засега вдига температура до 88-90 градуса и си седи там и не мърда. Факт е обаче че аз ако карам колата, я карам не повече от 5 километра. И то не всеки ден. На дълъг път все още не съм пробвал как ще е. Не знам какво ще стане и като стане много горещо. А мисля да ходя с нея в град Сибиу Румъния. Ще наблюдвам стрелката. Работата стана - че ни ново да си вземеш, ни "ментеливо". Всичко е един дол дренки.

Comment

• Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
              Винаги едното ми око е там, другото на бензина ))
              Хаххаха и аз съм тъй ама ги следя с едното око.....

а другото е на оборотите и бууста )))
              146 Turbo

Comment

• здрасти на вси4ки,искам да попитам някой да си тарси оргинални джанти за алфа 146 (15-ки)може да се разберем 6тот на мен не6то неме кефят и искам даги менкам
                Alfa Romeo 146 ti
                16V 1997г

Comment

• Я да видим снимки...

Comment

• аре утре 6те ч снимам и 6те ка4а няколко и на самата кола 4е преди 2 дни си направих регистрацията и в момента нямам.
                    като на тази са само,4е моята кола е 4ерна
                    Attached Files
                    Last edited by my_power88; d.m.y г., 22:05.
                    Alfa Romeo 146 ti
                    16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
                      аре утре 6те ч снимам и 6те ка4а няколко и на самата кола 4е преди 2 дни си направих регистрацията и в момента нямам.
                      Добре дошъл колега. Аз ги имам същите, но си ги пазя, защото са много редки и здрави джанти
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• По-добре си ги запази за зимните гуми, като не те кефят. Здрави 15-ки 4х98 трудно се намират (да ти кажа, ако не знаеш, че на тая кола по-малки джанти не могат да влязат заради дисковете)
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

аре утре 6те ч снимам и 6те ка4а няколко и на самата кола 4е преди 2 дни си направих регистрацията и в момента нямам.
                          Привет и добре дошъл!
                          Пусни си обява в раздел "Продава">>"Гуми и Джанти"
                          Поздрави!
                          sigpic
                          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• мерси колеги,сега 6те направя 5 години от как сам я купил и зиме и лете карам с тчх и наистина са много здрави но нямам вазможност даси купя други затуй искам даги менкам.Мисля 4е пове4е 6те ми отворят колата едни петола4ки като тези
                            Attached Files
                            Last edited by my_power88; d.m.y г., 11:37.
                            Alfa Romeo 146 ti
                            16V 1997г

Comment

• здрасти на вси4ки,искам да попитам някой знаели как даси направя на моита 146-ца предната и задната броня има матова ивица да я направя в цвета на колата-металик,разглеждах снимки тука на колеги и е много яко
                              Last edited by my_power88; d.m.y г., 13:05.
                              Alfa Romeo 146 ti
                              16V 1997г

Comment

здрасти на вси4ки,искам да попитам някой знаели как даси направя на моита 146-ца предната и задната броня има матова ивица да я направя в цвета на колата-металик,разглеждах снимки тука на колеги и е много яко
                                С бояджия
                                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                                X